36. Štajerski valček - Večer s prijatelji

 • VEČER SPRIJATELJI - 36. Štajerski valček

  KONCERT JE RAZPRODAN! 

  Spet vas vabimo v našo družbo – na tradicionalni dogodek VEČER S PRIJATELJI – 36. Štajerski valček, ki ga vsako leto organizira Radio Štajerski val.

  Tudi letos bodo na VEČERU S PRIJATELJI, v petek, 27. oktobra, z nami številni glasbeniki.

  Nastopili bodo:
  KVATROPIRCI, TANJA ŽAGAR, MARKO VOZELJ, UNIKAT, NATALIJA VERBOTEN, SLOVENSKI ZVOKI, WERNER, TANJA ZAJC ZUPAN, AKORDI, ANSAMBEL PIK, ŠPAS KVINTET IN DARJA GAJŠEK, VILI RESNIK, FOLKLORNA SKUPINA KOZJE, GLASBENA ŠOLA SIMONA PLEMENITAŠA IN GODBA NA PIHALA SLOVENSKE KONJICE.
   


  Skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala, radia, ki letos praznuje 70 let delovanja. 

  Zvezdniška glasbena zasedba zagotavlja večer, poln odlične glasbe in zabave. VEČER S PRIJATELJI je vsako leto hitro RAZPRODAN, zato predlagamo, da si cenejše vstopnice čimprej zagotovite v predprodaji.

   

   


  Otroci do dopolnjenega 6. leta, brez svojega sedeža, imajo brezplačen vstop.

  Nakup VSTOPNIC je možen v predprodaji na spodaj navedenih prodajnih mestih, lahko pa jih naročite tudi na obrazcu DESNO.

  PREDPRODAJA CENEJŠIH VSTOPNIC tudi v TRGOVINAH JAGER (SUPERMARKET JAGER PRVOMAJSKA ROGAŠKA SLATINA, SUPERMARKET JAGER MESTINJE, SUPERMARKET JAGER ŠMARJE PRI JELŠAH, SUPERMARKET JAGER ŠENTJUR, SUPERMARKET JAGER PODČETRTEK, SUPERMARKET JAGER KOZJE, SUPERMARKET JAGER POLJČANE, SUPERMARKET JAGER CELJE, MAJŠPERK, ROGATEC, TRŽIŠČE ROGAŠKA), TIC PODČETRTEK, PAPIRNICA PLAS ŠENTJUR in na RADIU ŠTAJERSKI VAL, v Šentjurju.

  Za večje število vstopnic pokličite sprejemno pisarno Štajerskega vala v Šentjurju, Drofenikova 1, na 03 817 12 10 ali 03 817 12 11.

  Lepo je bilo minula leta, prepričani smo, da bo tudi letos tako. Pridite, luštno in veselo bo!

   

Koncert 36. Štajerski valček - Večer s prijatelji

Naročilo vstopnic

*

Vstopnice lahko plačate preko spleta, s položnico ali osebno v sprejemni pisarni Štajerskega vala (Drofenikova 1, Šentjur).
Pri plačilu navedite naslednje podatke:

Ime prejemnika: Radio Štajerski val, d.o.o., Drofenikova 1, 3230 Šentjur; Namen: Vstopnina ŠV; TRR: SI56 0400 1005 0409 822; (NOVA KBM d.d.) BIC: KBMASI2X
Referenca: SI00 19-2023

Potrdilo o plačilu vstopnic pošljite na sprejem@stajerskival.si in vstopnice vam bomo poslali na vaš naslov. Se vidimo 27. oktobra ob 19-ih v Športni dvorani Podčetrtek.

Pokrovitelji dogodka

GENERALNI POKROVITELJ

 
 
Občina Podčetrtek
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DRUŠTVO KMETIC AJDA

O RADIU

Radio Štajerski val, 93,7 in 87,6 MHz, DAB+ - Z vami že 70 let, a danes svež in sodoben radio
Radio Štajerski val je prva lokalna radijska postaja v Sloveniji in tako tradicionalno prisoten na celotnem območju Savinjske regije, kjer je trenutno najbolj poslušana radijska postaja s sedežem v Savinjski regiji. Še posebej pa je radio zasidran je na območju subregije Obsotelja in Kozjanskega, sega pa tudi pod rob Pohorja, na Slovenjebistriško območje ter proti Mariboru. V zadnjih nekaj letih je radio doživel popoln preporod, spremenjena je programska shema, pomlajena struktura poslušalstva, hkrati pa smo kot medij še vedno povezani z okoljem, v katerem delujemo in oddajamo. S prenovo radia smo izgradili tudi vzporedne spletne kanale:

Naš spletni portal z več kot milijon obiski na leto pa je postal spletno informacijsko središče za našo regijo: www.stajerskival.si