34. Štajerski valček - Večer s prijatelji

 • 34. Štajerski valček - Večer s prijatelji

  Vabimo vas v našo družbo – na tradicionalni dogodek VEČER S PRIJATELJI – 34. Štajerski valček, ki ga vsako leto organizira Radio Štajerski val.

  Tudi letos so udeležbo na VEČERU S PRIJATELJI potrdili številni glasbeniki, ki bodo v petek, 23. novembra, z nami.

  Nastopili bodo:
  Ansambel Petka, Ansambel Unikat, Marko Škugor, Nuša Derenda, Rok Ferengja & Rok'N'Band, Sekstakord, Klapa Skala, Zvita Feltna, Poskočni Muzikanti, Murni, Vesele Štajerke, Frajerke, Rebeka Dremelj, Pihalni orkester Šentjur, Plesni center TBA.
   
   

  Z glasbeniki bodo zapeli tudi otroci OŠ Hruševec, Šentjur, skozi večer pa vas bodo popeljali voditelji in voditeljice Štajerskega vala.

  Zvezdniška glasbena zasedba zagotavlja večer, poln odlične glasbe in zabave. VEČER S PRIJATELJI je vsako leto hitro RAZPRODAN, zato predlagamo, da si cenejše vstopnice zagotovite v predprodaji. 

  Cenik vstopnic

  Otroci do dopolnjenega 6. leta, brez svojega sedeža, imajo brezplačen vstop.

  Nakup VSTOPNIC IN PAKETOV je možen v predprodaji na spodaj navedenih prodajnih mestih, lahko pa jih naročite tudi na obrazcu DESNO.

  PREDPRODAJA CENEJŠIH VSTOPNIC tudi v TRGOVINAH JAGER (SUPERMARKET JAGER PRVOMAJSKA ROGAŠKA SLATINA, SUPERMARKET JAGER MESTINJE, SUPERMARKET JAGER ŠMARJE PRI JELŠAH, SUPERMARKET JAGER ŠENTJUR - HRUŠEVEC, SUPERMARKET JAGER PODČETRTEK, SUPERMARKET JAGER KOZJE, SUPERMARKET JAGER POLJČANE, SUPERMARKET CELJE) in na RADIU ŠTAJERSKI VAL

  Za večje število vstopnic pokličite sprejemno pisarno Štajerskega vala v Šentjurju, Drofenikova 1, na 03 817 12 10 ali 03 817 12 11.

  Lani smo se imeli lepo, prepričani smo, da bo tudi letos tako. Pridite, luštno bo!

   

Koncert 34. Štajerski valček - Večer s prijatelji je razprodan.

Pokrovitelji dogodka

GENERALNI POKROVITELJ

 

 

 

   
Zavarovalnica Triglav, d.d.
   
   
   
   
   
   
   
   
   

O RADIU

Radio Štajerski val, 93,7 in 87,6 MHz - Z vami že 65 let, a danes svež in sodoben radio
Radio Štajerski val je prva lokalna radijska postaja v Sloveniji in tako tradicionalno prisoten na celotnem območju Savinjske regije, kjer je trenutno najbolj poslušana radijska postaja s sedežem v Savinjski regiji. Še posebej pa je radio zasidran je na območju subregije Obsotelja in Kozjanskega, sega pa tudi pod rob Pohorja, na Slovenjebistriško območje ter proti Mariboru. V zadnjih nekaj letih je radio doživel popoln preporod, spremenjena je programska shema, pomlajena struktura poslušalstva, hkrati pa smo kot medij še vedno povezani z okoljem, v katerem delujemo in oddajamo. S prenovo radia smo izgradili tudi vzporedne spletne kanale:

Naš spletni portal z več kot milijon obiski v letu 2017 pa je postal spletno informacijsko središče za našo regijo: www.stajerskival.si